Maria Ungdoms Öppenvård

Maria Ungdoms öppenvård består av över 25 mottagningar runt om i Stockholm. Till öppenvården hör även våra behandlingar via nätet. Vi har särskilda mottagningar för dig som är ung vuxen.

Välkommen till Maria Ungdom

Vi har en öppenvårdsmottagning i city som heter Maria Ungdom Öppenvård Kungsholmen. Den ligger i nära anslutning till akut- och heldygnsvården. På andra ställen runt om i Stockholm ligger våra mottagningar som kallas Mini-Maria. Dessa drivs i samarbete med sin kommun. Det gör att du även kan få ett bra stöd från socialtjänsten.

Är du mellan 16-25 år? Då kan du få hjälp hos våra mottagningar för unga vuxna.

Pappa/förälder med ung son

För dig som är ung vuxen

Du som är ung vuxen mellan 16-25 år kan få hjälp hos någon av våra ung vuxen-mottagningar: Järva Unga, Livsstilsmottagningen Östermalm eller Livsstilsmottagningen Liljeholmen.

Händer vid dator

Behandling via nätet

Behandling via nätet kan passa dig som har svårt att komma till en mottagning på utsatta tider och som har förutsättningar att jobba med en behandling mer på egen hand. Du får stöd och återkoppling i programmet och kan även ha kontakt med din behandlare på mottagningen.

Vi erbjuder fyra olika behandlingar via nätet. De gäller alkohol, cannabis och spel om pengar. Ett program är anpassat till dig mellan 15-17 år. Resterande vänder sig till dig som är över 18 år.

Vår sex- och samlevnadsmottagning

Maria Ungdoms sex- och samlevnadsmottagning vänder sig till dig upp till 25 år. Här kan du som har, eller tidigare haft, kontakt med oss få träffa en barnmorska och få hjälp med sådant som rör kropp, sex och relationer.