Jobb och praktik

Hög kompetens ger bra beroendevård. Därför är våra medarbetare vår viktigaste resurs. Ta chansen till ett spännande och utvecklande jobb på vår beroendeklinik! 

Som anställd hos oss jobbar du med beroendevård nära patienten och det du gör på jobbet varje dag förändrar många människors liv. Genom delaktighet, inkludering, omtanke, hänsyn och respekt, skapar vi arbetsglädje och trygghet. Både för arbetskamrater och patienter.

Olikheter skapar lärdomar

För oss är det viktigt att lära av varandra och hitta gemensamma arbetsprocesser för att på bästa sätt kunna möta dem som behöver vår hjälp. Vi uppskattar människors olikheter och strävar efter att ge dig som anställd möjlighet att utveckla dina intresseområden i ditt arbete.

Förmåner och utveckling   

Vi erbjuder flera förmåner som exempelvis kompetensutveckling, forskningsmöjligheter, flexibel arbetstid, fri sjukvård i öppenvård, friskvård, försäkringar och pensionsavtal.

Skicka en spontanansökan

Du som delar våra värderingar och vill jobba inom beroendevården - sök en tjänst hos oss idag! Om du inte hittar någon ledig tjänst är du varmt välkommen att skicka en spontanansökan där du skriver varför du vill jobba hos oss på Maria Ungdom och bifogar ditt CV. Ansökan skickas till beroc_hr.slso@regionstockholm.se

 

Lediga jobb

Filtrera

Inga lediga jobb hittades