Rådgivning

Du behöver inte vara säker på något när du kontaktar oss. Du är välkommen att kontakta oss för att berätta om din situation eller oro, så gör vi vårt bästa för ge vägledning i hur du kan göra.

Ring oss

För personlig rådgivning: ring vår rådgivningstelefon på telefonnummer 08-123 474 10. Vi har öppet helgfria vardagar, klockan 9-12. Här kan du få information, stöd och rådgivning utifrån din situation. Det går bra att vara anonym.

Chatta med oss

Du som är över 18 år och du som är förälder till en ungdom kan även chatta med oss via Alltid öppet, Region Stockholms vårdapp. För att komma till chatten från startsidan i appen väljer du:

1) ”Chatta med din mottagning”
2) ”Chatta med beroendevården”
3) ”Chatta med Maria Ungdom”

Chatten bemannas helgfria vardagar och vi svarar på frågor så snart vi kan. När frågorna är besvarade skickas ett meddelande till dig.

Ladda ner appen

Om du har en iPhone eller iPad kan du gå in i Appstore och söka på Alltid öppet. Eller ladda ner appen från AppStore: itunes.apple.com

Om du har en Android-telefon eller surfplatta kan gå in i Play Butiken och söka på Alltid öppet. Eller ladda ner appen från Google Play: play.google.com

Mer information om Alltid öppet finns på Stockholms läns sjukvårdsområdes webbplats

Är du akut orolig?

Vår akutmottagning har öppet dygnet runt och du behöver inte boka någon tid.

Adress:
Finsens väg 1
S:t Görans sjukhus
112 81 Stockholm

Telefon:
08-123 474 10 (knappval 1)

Vid akut livsfara ring alltid 112!