Livsstilsmottagningarna och Järva Unga

Vi har tre särskilda mottagningar för dig som är dig som är ung vuxen upp till 25 år: Livsstilsmottagningen Östermalm, Livsstilsmottagningen Liljeholmen och Järva Unga. Här kan du få hjälp att förändra din livsstil med målet att må bra utan att använda alkohol, droger eller spel om pengar. All vård hos oss är kostnadsfri.

Livsstilsmottagningarna (18-25 år)

Livsstilsmottagningen har två mottagningar, en på Östermalm och en i Liljeholmen. För att boka ett första besök ringer du till oss på 08-123 474 82. Du kan själv välja vilken mottagning du önskar gå till. Det går även bra att komma till oss via remiss från en annan vårdgivare.

Aktuell information om mottagningarna hittar du på 1177. Via 1177:s e-tjänster kan du också av-/omboka tider, begära intyg, förnya recept m.m:

Järva Unga (16-25 år)

Järva Unga ligger i Kista och vänder sig till dig som är mellan 16-25 år. Mottagningen är ett samarbete mellan barn- och ungdomspsykiatrin, vuxenpsykiatrin, Maria Ungdom och den lokala beroendevården.

För att boka ett första besök ringer du till oss på 08-123 475 00. Du kan även komma till oss via remiss från en annan vårdgivare. 

Aktuell information om Järva Unga hittar du på 1177. Via e-tjänster kan du också av-/omboka tider, beställa journalkopia eller kontakta mottagningen.