Välkommen till Maria Ungdom!

Här hittar du information om våra mottagningar. Du är alltid välkommen att ringa vår akutmottagning för information, stöd och rådgivning: 08-1234 74 10.

Akut vård

Vår akut är öppen dygnet runt, året om. Du behöver inte boka någon tid. Om du vill prata med någon innan du kommer, eller höra om det är väntetid, kan du alltid ringa först: 08-123 474 10. 

 

Öppenvårdsmottagningar

Maria Ungdom finns nära dig. Runt om i Stockholms län har vi flera öppenvårdsmottagningar. De flesta kallas Mini-Maria. Både du som är ung och du som är orolig för ditt barn är välkommen att kontakta oss. 

 

Ung vuxen upp till 25 år 

För dig som är mellan 16-25 år finns våra mottagningar som har en livsstilsinriktning: Livsstilsmottagningarna och Järva Unga. Här kan du få hjälp med allt från psykologisk behandling till arbetsterapi. 

 

Behandling via nätet

Som ett komplement till vården hos oss kan vi i vissa fall erbjuda behandling via nätet. De flesta program vänder sig till dig som är över 18 år, men det finns även ett program för dig som är 15 år eller äldre och som använder cannabis. 

Sex- och samlevnadsmottagning

Du som är upp till 25 år och har, eller tidigare har haft, kontakt med oss är välkommen till vår sex- och samlevnadsmottagning. Här kan du få hjälp och stöd kring sådant som berör kropp, relationer och sex. 

Heldygnsvården

Ibland finns det behov av extra stöd och vård. Maria Ungdoms heldygnsvård är en trygg plats som hjälper dig att återfå rutiner och en normaliserad dygnsrytm utan att ta till alkohol, droger eller spel om pengar.