Välkommen till Maria Ungdom!

Här hittar du information om våra mottagningar

För information om hur vi kan hjälpa dig är du välkommen att ringa vår akutmottagning.

Akut och heldygnsvård

Vår akut är öppen dygnet runt året om. Du behöver inte boka tid, och ibland kan det därför bli lite väntetid. Du kan alltid ringa först om du funderar på om du ska komma eller inte. 

Mini-Marior

Vi finns nära dig. Runt om i Stockholms län har vi lokala mottagningar, så kallade Mini-Marior. Både du som är ung och du som är orolig för ditt barn är välkommen att kontakta oss. 

Specialiserade öppenvården 

Specialiserade öppenvården vänder sig till dig som har eller riskerar att utveckla ett beroende av alkohol eller andra droger och som samtidigt mår psykiskt dåligt. Vi erbjuder bland annat samtalsbehandling, familjeterapi och fördjupad utredning för dig som är upp till 20 år och din familj. 

För unga vuxna upp till 25 år 

Vi har två mottagningar med lite olika inriktning för dig som är 25 år eller yngre. De är Livsstilsmottagningen och Järva Unga Specialistcenter. 

Sex- och samlevnadsmottagning

Du som är upp till 25 år och har frågor om sexualitet och hälsa, preventivmedel och graviditet är välkommen till vår ungdomsmottagning. Vi tar främst emot dig som redan har eller tidigare har haft kontakt med Maria Ungdom.